Vacature Allround kapper/kapster

Gezocht: Allround kapper/kapster | 29-32 uur | centrum Uden

Een enthousiast, ervaren en gekwalificeerd teamlid voor Kapperij Fixie!

Kapperij Fixie, in het levendige centrum van Uden, is voor aanvulling van het kleine team op zoek naar een ervaren kapper/kapster. Iemand met een enthousiaste werkhouding, persoonlijke aandacht voor onze gasten en natuurlijk goede inhoudelijke vakkennis. Ben jij op zoek naar een nieuwe, uitdagende én gezellige werkomgeving? Lees dan snel verder!

Wat vragen wij?

Als allround kapper/kapster voer je alle behandelingen die jij beheerst geheel zelfstandig uit. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren bij en op een creatieve manier uitvoeren van alle haarstijlen, kleurtechnieken en andere behandelingen. Je streeft constant kwaliteit na en zet al je kennis en ervaring in om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Aanvankelijk zijn we op zoek naar iemand met ervaring, maar ook als je wat minder ervaring hebt gaan we graag met je in gesprek. 

  • Klantvriendelijkheid en spontane persoonlijke interesse vind je erg belangrijk
  • Je bent gedreven om steeds te blijven leren in je vakgebied
  • Je bent niet bang om je creativiteit te laten spreken
  • En je vindt het geen probleem om op zaterdag te werken

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving en ben jij die enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar info@kapperijfixie.nl

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een sfeervolle, creatieve en professionele werkplek die altijd in beweging is. Met de gezelligste collega’s! We bieden een overeenkomst voor 29 tot 32 uur, een marktconform salaris en een uitdagende omgeving voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het aantal uren kan nog nader overlegd worden. Heb je specifieke vragen? Neem dan gerust eens contact op met Maartje op 0619600879.

Over Kapperij Fixie
Onze salon in het levendige centrum van Uden is sfeervol ingericht, warm met een modern tintje. Met comfortabele stoelen onder de boom gaan wij samen met de klant op zoek naar het kapsel van zijn of haar dromen. We werken op afspraak om ervoor te zorgen dat we alle tijd kunnen nemen. Ons hoofddoel is dat iedereen de deur uit gaat met een geweldig gevoel!