Great lengths hair extensions

Wij gebruiken extensions van Great Lengths, hét topmerk op het gebied van hair extensions.
Great Lengths biedt talloze mogelijkheden. Uw gehele haar, of een gedeelte hiervan, kan worden verlengd en beschadigde punten kunnen worden verborgen. Uw kapsel kan meer beweging worden gegeven en in volume worden verhoogd. Ook verandering van kleur en nuance is mogelijk, alsook een nieuwe en trendy look, dankzij het gebruik van fantasiestrengen. Bovendien geven deze technieken een langdurige houdbaarheid aan uw kapsel.

Voor een gehele verlenging of verdikking moet uw eigen haar 10 tot 15 centimeter lang zijn, anders is het verschil tussen het korte en het lange haar zichtbaar.

Great Lengths is wereldwijd de marktleidende specialist voor veilige, comfortabele en duurzame haarverlenging door middel van hoogwaardige hair extensions.

Lang haar. Adembenemend volume. Trendy stylings. Sinds er extensions bestaan, kunnen steeds meer vrouwen zich deze wens vervullen.

De eerste methode voor een veilige, comfortabele en duurzame haarverlenging en haaraanvulling werd door Great Lengths ontwikkeld. Rond 20 jaar geleden brachten zij “keratinebondings” op de markt, die voor het eerst een zekere en behoedzame verbinding van eigen haar en natuurhaar-strengen garandeerden.

Sindsdien is er veel veranderd. Alleen één zaak niet. Great Lengths is wereldwijd nog steeds de marktleidende specialist voor hoogwaardige extensions. En nog steeds spreken deze unieke voordelen van de hoogwaardige extensions van Great Lengths voor zich:

  • Vol en lang haar voor elke styling
  • Hoogwaardige strengen van gezond natuurhaar
  • Intensieve en duurzame kleuren
  • Onzichtbaar en haast niet te voelen door extreem platte bondings
  • Zekere en duurzame verbinding door middel van de nieuwste techniek
  • Exclusief bij partners van Great Lengths

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak bij Kapperij Fixie, officieel Great Lengths Partner.