Bruidskapsel Uden

Gefeliciteerd, je gaat trouwen!

Wij helpen jou te laten stralen op één van de mooiste dagen van je leven!

Kapperij Fixie

Specialist bruidskapsel

Zowel Maartje as Sharon van Kapperij Fixi zijn geslaagd aan de Baron Academy - Hét opleidingsinstituut voor bruidshairstylisten. Dat wil zeggen dat we speciaal zijn opgeleid als bruidsstyliste, om de mooiste bruidskapsels te verzorgen. Van kleuren, knippen, extensions, krullen tot en met opsteken; wij staan met liefde en onze gezelligheid voor je klaar. We nemen je aan de hand mee van de proefsessie, eventueel met bruidsmake-up, tot de grote dag zelf. We staan aan je zijde om je bruidshaar tot in de puntjes te verzorgen, zodat jij op je állermooist bent! We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en kijken er naar uit je te ontmoeten!

Meer informatie

Jouw bruidskapsel kiezen

Voor de één is het een eenvoudige keuze, de ander moet er wat langer over nadenken of wint advies in bij ons als bruidsspecialist. Belangrijk is natuurlijk dat je bruidskapsel de hele dag goed blijft zitten en bij jouw gezicht past. Je wilt ook je bruidsmake-up afstemmen op de stijl waarin je wilt trouwen. Je vraagt je misschien af: Welk bruidskapsel past bij mij? Bij wie kan ik het beste mijn bruidskapsel laten doen? Laat je goed adviseren door Kapperij Fixie!

Bruidskapsel tips

Het is altijd een goed idee om een proefsessie in bij de kapper in te plannen, zodat je op jullie trouwdag niet voor verrassingen komt te staan. Een proefsessie plannen we graag tijdig voor je in, meestal tussen de 4-8 weken voor de bruiloft. Je hebt dan al een heel goed beeld hoe je bruidskapsel en bruidsmake-up er uit komt te zien op jouw droomdag. Je hebt vast al fantastische kleding uitgezocht dus het kan alleen nog maar nóg mooier worden!

Wat is jouw bruidskapsel stijl?

Bruidskapsels zijn een belangrijk element bij het plannen van een bruiloft. Het kan een eenvoudig kapsel zijn om je te helpen er mooi uit te zien in je trouwfoto's, of een meer elegante stijl om je feestelijke kleding te accentueren. Of je nu een traditionele of een moderne bruiloft hebt, er zijn veel verschillende bruidskapsels waar je uit kunt kiezen om er op je speciale dag fantastisch uit te zien.

Romantische uitstraling

Klassiek bruidskapsel

Een klassiek bruidskapsel is een stijl die je kent uit films en televisieseries. Denk aan de romantische stijl die je zou zien bij een koninklijke bruiloft, met veel krullen en lokken die zachtjes over je schouders naar beneden vallen. Dit kapsel is ideaal als je het klassieke bruidsbeeld wilt uitstralen.

Een andere populaire stijl bruidskapsel is de half-up, half-down stijl. Dit kapsel is een klassieke stijl die je veel ziet bij bruiloften. Het kapsel begint met het optillen van de bovenkant van het haar en het vastzetten met kleine haarspelden. De rest van het haar blijft hangen om een romantische uitstraling te creëren.

Trendy Bruidskapsel

Modern bruidshaar

Een modern bruidskapsel is een stijl die je kunt zien bij de meer trendy bruiloften. Dit kapsel is vaak strakker en meer minimalistisch dan een traditioneel bruidskapsel. Het is meestal strak naar achteren getrokken, met een paar krullen of lokken aan de zijkanten. Deze stijl laat het gezicht meer open, waardoor er meer aandacht wordt getrokken naar je make-up en accessoires.

Een elegante look

De up-do als bruidskapsel

De laatste stijl bruidskapsel die we bespreken is de up-do. Een up-do is een stijl die het haar bovenop het hoofd verzamelt en vastzet. Het beetje haar dat naar beneden hangt kan in lokken of krullen worden gestyled, of helemaal glad worden gestreken, wat je maar wilt. Dit kapsel is ideaal voor bruiden die een meer elegante look willen creëren, en het is ook een geweldige manier om je lange haar uit je gezicht te houden.

Kapperij Fixie - bruidsspecialist

Of je nu een klassiek, half-up, modern of up-do kapsel kiest, er zijn veel verschillende stijlen die je kunt kiezen voor je bruiloft. We nemen graag uitgebreid de tijd om in overleg met jou verschillende stijlen te proberen voordat je kiest. Zo weet je zeker dat je er op jouw speciale dag geweldig uitziet. We gaan graag nader met je in gesprek om de mogelijkheden met je te bespreken.

0413 33 52 71